Pornószínésznők akik szeretik a zöldet

Egy körkép a pornóipar néhány ismertebb füves színésznőivel a sor persze nem teljes, de ettől még reméljük nyújt némi rálátást a témára.

A pornó színésznőket általában úgy kezelik, hogy ők azok az emberek, akik szoros kapcsolatban állnak a tiltott dolgokkal, reklamálnak olyan dolgok normalizálásáért, amiket nem lehet megtenni vagy amiket mások nem néznek jó szemmel. Kísérleteznek az érzékekkel és a társadalom szociális mintáival. Széles körben elterjedt az az előítélet, miszerint a pornósztárok imádják a marihuánát, és még a nemdohányzóknak is meg kell küzdeniük ezzel a sztereotípiával. A követők megőrülnek attól, hogy dohányozni látják őket, de az igazság az, hogy ezeket a jeleneteket általában dohány vagy valamilyen más anyag hatása alatt veszik fel. Amit nem lehet azonban elkerülni az az, hogy már úgy érkeznek a forgatásra, hogy otthon szívtak, hogy jobban élvezzék a szexet, majd a jól végzett munka után sem vágynak másra, mint hogy rágyújtsanak egy marihuánás cigire.

Az igazság az, hogy akadnak ilyen esetek bőven; ismerjük meg hát a legkiemelkedőbbeket.
Az én véleményem az, hogy olyan aktivistákkal állunk szemben, akik azért harcolnak, hogy azt tehessenek a saját testükkel, és ezért gyakran súlyos társadalmi és jogi következményekkel néznek szembe. Sem a drogoknak, sem a szexnek nem szabad ennyire fontosnak lennie. Ha van valami, ami összeköti ezeket a nőket akkor az az, hogy csodálatos túlélőképességgel rendelkeznek. Vannak köztük olyanok is, és őket különösen tisztelem, akiknek komoly problémái voltak a törvényekkel, melynek következményeit lenyűgöző fekete, csípős humorral kezelik, mert tudják, hogy semmelyik szabályszegésük nem volt nagy szám. Hisz ekkora zűrzavart egy kamera előtti disznólkodás vagy egy kocsiba betett száraz fű furikázása miatt? Most komolyan?!

Katie Morgan

“Úgy gondolom, hogy a marihuána egy csomó dolgot jobbá tesz, köztük a szexet és a kaját is, csak hogy a két legfontosabbat említsem” – ezek a beszédes Katie Morgan szavai, amelyeket laza nevetés közben ejtett ki a száján. Az ő ügye különleges: 1980-ban született Los Angelesben, és otthon tanították őt az ultrakonzervatív, vallásos szülei. Aztán mint tudjuk, belépett a pornóiparba, hogy fedezni tudja az óvadékát, miután lekapcsolták őt 45 kiló marihuánával, mellyel Mexikóból az Egyesült Államokba tartott. Ez még 2000-ben történt és ez a bátor lépés elvezette odáig, hogy nemcsak sikerült kifizetnie a költségeit, hanem a legnépszerűbb színésznővé vált. Művésznevével, Scarlet O’Hara és a Captain Morgan rum márka előtt tiszteleg. Rendkívül mosolygós és intelligens, több díjat kapott már, egy rádióműsor társműsorvezetője is volt, és a története egy elsöprő erkölcsi üzenetet tartalmaz: hasztalan a gyerekeket zárt, erkölcsi buborékban nevelni. Ha bennük lakozik a kíváncsiság és a bátorság akkor semmi sem fogja visszatartani őket a kalandtól.

“Szerintem a marihuána egy csomó dolgot jobbá tesz, köztük a szexet és a kaját is, csak hogy a két legfontosabbat említsem” – mondta Katie Morgan, aki azután lépett be a pornóiparba, hogy letartóztatták 45 kiló marihuána fuvarozásáért és másképp nem tudta kifizetni óvadékát.

Amarna Miller

Nemzeti büszkesége ennek a listának az igazi élvhajhász pszichonauta, Amarna Miller. Ismert fogyasztó, aki ebben az évben előadóként vett részt a Spannabis nevű vásáron és teljes mértékben támogatja a fogyasztás legalizálását. Mélyen érdeklődik az iránt, hogy a drogok vagy a BDSM milyen megváltozott tudatállapotig tud elrepíteni, illetve megfelelő adagban és környezetben keverve mennyire képes a különböző fájdalmakat enyhíteni. Amarna párhuzamokat talál a szexuális munkavállalók és a kábítószer-használók megbélyegzése között, akiknek gyakran kell harcolniuk az értékítéletekkel és házsártos a prédikációkkal. Ő maga mindkét oldalon szenved és aktív harcosa a felelősségteljes információ áramoltatásnak, a szabályozásnak és fogyasztásnak. Hiperaktív és ékesszóló. Létezésének alapja a komfortzónájának átlépése és folyamatos tágítása. Tette ezt az elmúlt évben is, amikor is egy furgonban élte az életét. Aldous Huxley mindig kint van az éjjeliszekrényén ennek a kis nimfának, aki szereti az entheogéneket, a pszichedéliát és a sativa variációkat. Kétségtelen, hogy a bolygó egyik legszervezettebb és legenergikusabb hippijével van dolgunk.

Jada Stevens

Jada Stevens 1988-ban született Grúziában, húsz éves korában kezdett el dolgozni a pornó világában és a keményebbnek tartott kategóriákra szakosodott. Önmagát egy nimfomániás, hip-hop fanatikusnak tartja, más szóval tehát egy igazi álom munkatárs. Kalandos, szórakoztató, érzéki és minden mozdulatában a biztonságosságra törekszik; a Twitter-felhasználóneve jadastevens420, április 20-a tiszteletére. Mondhatjuk, hogy az ő élete egy folyamatos orgia a fűvel. Nagyon sok fotót tölt fel a közösségi oldalaira, melyeken marihuánás cigarettával feszít; lehetetlen visszatartani a nevetést az egzotikus érzékiséggel előadott mutatványai láttán, amelyet a marihuána használatról szóló viccek kísérnek. Egy úszómatrcac hatalmas füves cigi formában, Raw logóval ellátva, fantáziát megindító kérkedés, örömáradat…

Keisha Grey

Az ír és spanyol származású Keisha Gray 1994-ben született Floridában, és 2013-ban debütált a pornó világában, előtte pincérnőként és pizzakészítőként dolgozott. Különböző tetoválásokat visel, ezek közül kettő szívbe markoló: egy marihuána levél és a Wu-Tang klán logója. Van ennél barátságosabb kombináció?

Sikerült megnyernie a közönséget lassan kibontakozó, de felfelé ívelő karrierjével, felfedezte saját ritmusát, néha könyörögtt, de sosem csalatkozott meg és mára az egyik legkedveltebb pornócsillag lett. Egyszerűsége, természetessége, valamint a kendőzetlensége miatt is közkedveltté vált, valamint azzal is, hogy nem szégyellte hirdetni a “zöld” szín szeretetét. Részt vett az EXXXOTICA.tv által készített, Wake and Bake című videó sorozatban, amelyben különböző pornósztárok egy szálloda 420-as szobájában szívnak ébredés után. Egyik alkalommal egy 120 centis, népszerű bong használatáról töltöttek fel egy videót az Instagramra. Gyakran láthattuk, amint örömmel inhalál, ám ezeket a képeket ma már nem élvezhetjük. 2016-ban ugyanis a kis Grey meggondolta magát és úgy döntött, hogy megpróbál drogok nélkül élni, és törli korábbi karrierjének nyomait. “Kibaszott drogok” – tette közzé tweetjét a Twitteren hirtelen irányváltásának első lépéseként. “A marihuána jó, minden más drog mehet a levesbe” – válaszolta az imádnivaló Abella Danger, aki szintén feltűnt a Wake and Bake egyik epizódjában. Mrs. Danger sok mindent tud, és nagyszerű tanácsokat ad. Ne vegyétek le a szemeteket róla!

Teanna Trump

Teanna Trump 1995-ben született Indianában. Egy évig pornó színésznőként dolgozott, amikor problémái adódtak a törvénnyel. Gyakran előfordult, hogy bujálkodott barátnőivel különböző ellenőrizetlen készítmények és füves cigi társaságában. Rajongói végigkövethették megosztásai révén a bírósági ügyeivel kapcsolatos aggodalmakat, melyek egy teljes évig elhúzódtak. 2016 júniusában hat hónap börtönre ítélték Teannát. Hogy mi volt a bűntény? Hat fontnyi marihuánna birtoklása, kb. 2 kiló és 700 gramm volt a birtokában. Csakhogy rossz helyen, méghozzá Oklahomában, az egyik olyan államban, ahol a kannabisz-használat elleni legszigorúbb törvények vannak érvényben. Felháborodott követői felesleges és túlzott intézkedésnek vélték börtönbe küldését, elvágva ezzel őt aktív karrierjétől úgy, hogy korábban nem is követett el más bűncselekményt. Kiengedésének napján a Twitteren üdvözölte rajongóit a FreeTeannaTrump hashtaggel, ami az egész megpróbáltatáson végigkísérte őt.

Lexi Belle

Az édes kis nyuszi, Lexi Belle az egyik kedvenc pornócsillagom. 1987-ben született Louisiana-ban, és tizennyolc éves korában az első jelenet forgatása előtt egy videoáruházban dolgozott. Nagyon csekély szexuális tapasztalata volt, és az is csak a hüvelyi közösülésre korlátozódott. Első fellációját a kamera előtt hajtotta végre. Érzéki, buja fejlődésének nagy része végül dokumentálva lett. Lexi nyíltan bevallja, hogy minden nap dohányzik rögtön ébredés után, majd megy kávét készíteni. Szereti kipróbálni az új fajtákat, és ha utazik, örömmel várja az őshonos növények felfedezését; Meg van győződve arról, hogy a marihuána a legjobb ajándék, amit kaphatott az ember, és hogy Kaliforniának, a jelenlegi lakóhelyének a törvényeit világszerte alkalmazni kellene. Amikor nagyon be van nyomva, két pofára zabálja a chilit és a jó humorának köszönhetően szerepelhetett a Sailor Moon és a Buffy a vámpírok réme X paródiáiban. Ki tudja, talán a sors egyszer elvezet minket egy találkozáshoz, vele. Ebben az esetben tudni fogjuk, hogy hogyan flörtöljünk, Jimi Hendrix főcímdal, vagy egy South park epizód, egy kis füves cigi, egy kis bevezetés, csípős étel és ennek a kis egérkének a nevetése. Gyönyörű…

A leg”Kush”abb pár

Ha van egy édes pár a pornóiparban, akkor az nem más, mint Karla Kush és Alex Jones, a jólét hatalmas védelmezői. A két vakmerő, láncdohányos színész kedves és példamutató viselkedést mutat még olyan helyzetekben is, amelyeket a közvélemény rendkívül piszkosnak és tisztességtelennek nevez. Perverznek írják le magukat, és zöld levelekkel borítják be szociális hálójukat, anélkül, hogy elveszítenék a gyengédség és a végtelen könnyedség fókuszát. A jól irányzott politikai csapások kategóriájában minden tiszteletem az övék. Néhány hónapja szülővé váltak. Milyen gyönyörű lehet ilyen családba születni!

(Forrás: https://canamo.net)

Vélemény, hozzászólás?