Minden évben feltalálják a rák ellenszerét, miközben évezredek óta ott van a szemünk előtt ! Most már bizonyítva is !

Ebben a cikkemben megpróbálom összeszedni azokat az alapvető hazugságokat, amelyekkel a daganatos megbetegedésekkel és legfőképpen a hagyományos kezelésekkel kapcsolatban halottunk, és tapasztaltunk, az elmúlt néhány év tizedben, és ami által jelenleg is felbecsülhetetlen embert érint, vagy fog érinteni sajnos ez a téma.

A rák továbbra is az egyik legtöbb halált okozó betegség. Pedig az internet tele van olyan oldalakkal, amelyek a biztos rákellenes módszert javasolják. Rákellenes diéták, lúgosítás, szódabikarbóna, stb ? 

A tudomány és az orvoslás a gyógyszeriparral karöltve, szinte minden eddigi 30 évem alatt bejelentette, hogy megtalálta a rák ellenszerét, közben a betegek és az elhalálozók száma meg csak ugyan úgy nő és fent áll.

Jöttek előbb a sugárzással, majd más mérgekkel, most meg már minden fajta futurisztikusan hangzó terápiákkal próbálják tovább dögleszteni az embereket továbbra is…

Miért van az, hogy a daganatos betegek száma nem hogy csökken, hanem évről évre arányosan nő világszerte ?

Gondoljunk csak itt akár a tömegmérgezésre, a gyógyszeripar és a modern kori orvoslás mindenkori rendszerelvére, vagy a globális tudattalanítás gépezetének, kiváló más működéseinek különféle aspektusaira, amivel vagy amikkel már normális halandó ember a mai világban ha olvas, ha nem, érez és érzékel, főleg Magyarországon mostanság.

Szeretném leszögezni, hogy részben mint többszörösen volt érintett, másrészt mint betegekkel sokat konzultált és tapasztalt embernek tartom magam, tehát elsősorban ilyen szemszögből szeretném tapasztalataimat, meggyőződéseimet átadni azoknak, akiknek netán szüksége lehet rá, nem célom a tudomány, vagy az orvoslás minőségét sérteni vagy gyalázni, csupán a már meglévő eddigi életem, nem éppen egészséges, de hosszú szakaszában tapasztalt történések, nagymértékben meghatározták a későbbi életem és a jelen gondolkozásom.

Tehát kezdve némi alapokkal és valaki olyan tudásával amit én annak tartok és akitől én nagyon sokat tanultam igaz nem személyesen hanem digitálisan, de úgy gondolom, hogy “Szabó Gyuribácsi” szavára még sokan adnak rajtam kívül is, legalábbis remélem:

Tehát kezdjük az immunrendszerrel, miután az úgy mond a biológiai testünk számunkra nem látható de érzékelhető védelmi rendszere, mint egy pajzs védi a szervezetünk egész-ségét a támadásoktól.

Ez az ami már nem hogy nekem 89-es gyereknek nem volt !

A sok védő oltás (amikről most nem akarok nyilatkozni) mindenfajta gyors éttermi ételnek nem nevezhető valamik, , internet, mobiltelefon, 4G-5G-100G Chemtrail, kamutej, kamu minden, kamu kamu kamu kamu és még több szar és szar és szar amit sem biológiailag, sem pszichésen sem pedig lelkileg nem lehet, mondhatni képtelenség feldolgozni, megemészteni, és így tovább !

Nem elég ? Szerintem bőven !

Igazából a videó mondandójából számomra ennyi volt érdekes, mert mindazonáltal, hogy a videóban elhangzott minden szó és értelem szerűen fontos lehet, mind a gyógynövények amik esetlegesen segíthetnek, illetve ugye eleve egy orvos aki tud és akar diagnosztizálni.

Az én tapasztalataim alapján mégis az immunrendszer az ami itt fontos és kiemelendő a többi közül, miért is ?

Lássuk például a rák kezelésének napjainkban is még mindig népszerű kezelésének számító “Kemoterápiát” és annak működését

Miután ezek a hatóanyagok leginkább az osztódó sejtekre hatnak a legtoxikusabban, a szervezet sejtjei közül is azok sínylik meg leginkább a kezelést, amelyekre az osztódási ciklusok gyors egymásutánja jellemző. Ilyen sejtjeink például a hajhagymában, szőrtüszőkben, a férfi ivarszervében, a herében találhatók, ahol a spermiumok képződnek. Gyorsan osztódnak továbbá a csontvelő sejtjei is. Ennek megfelelően állnak elő az olyan tipikus mellékhatások, mint a hajhullás, a csontritkulás és a meddőség. A csontvelői sejtek osztódásának gátlása szab határt végül alkalmazhatóságának. A nem megfelelő adagolás életveszélyes állapotot is eredményezhet, más mellékhatások, például a haj kihullása, a kezelés után spontán gyógyulnak majd egyszer. 

A kemoterápiás kezelés tehát nem csak a daganatos sejteket pusztítja, hanem az egészségeseket is mellette az immunrendszert és alapvetően az ember életét onnantól fogva, hogy teletömik méreggel a szervezetezte tiltakozik egy darabig ellene mire nem lesz többé szervezete, és hosszútávon a páciensnek meg élete sem .

És most lássuk napjaink újabb aktuális legnagyobb felfedezését az immunterápiát

A passzív immunterápiák vagy immunmoduláns-terápiák azon alapulnak, hogy a szervezet saját védekezőrendszerének működését igyekeznek hatékonyabbá tenni, erősíteni. Az immunrendszer ugyanis maga is harcol a rendellenes rákos sejtek ellen. Persze ameddig még van !

( A videóban szereplő orvos is maga elmondja, hogy ez az esetek nagy részénél nem is működik, miután már nincs mit újra felépíteni mesterségesen, vagy az is lehet én vagyok értetlen és fanatikusan pesszimista…. ?! )

Az aktív immunterápiák esetében az immunrendszert aktív immunizációval – mint a védőoltásoknál – igyekeznek nagyobb munkára serkenteni a tumorsejtek ellen. A tumorsejtek sokszor nehezen hozzáférhetők, vagy jól álcázzák magukat, igyekeznek olyanokká válni, hogy elkerüljék az immunrendszer támadásait. Az aktívan immunizáló oltásokhoz hasonló elven működő terápiában egyes, a daganatsejtre jellemző molekuláknak a szervezetbe juttatásával mintegy fel lehet hívni a védelmi rendszer figyelmét a megbújó tumorsejtekre. Tehát ismét jöhet valami a szervezetembe amiről azt sem tudom mi, de majd biztosan jó lesz nekem !

Csak nekem tűnik ez picit ellentmondásosnak ?! És olyan igazi szemét autószerelős trükknek, hogy:

“Figyeljen ! Ez egy gyógyíthatatlan betegség, és nem lehet még szanaszét vagdalni sem !

Szóval teletömjük méreggel, meg sugárral, hogy biztos ami biztos, hát most már nehogy túl élje, és majd a végén a nemlétező immunrendszerét még azért megpróbáljuk feltámasztani, mert az majd milyen jó lesz nekünk a papíron leírva…” Good Job !

Én azt gondolom a saját és mások megtapasztalásaiból, hogy speciel a “rák” mint betegség lelki és pszichés majd csak aztán testi, a ráknak a testben végbemenő megnyilvánulásai már csupán egy automatikus folyamat részei, amelyek az energiák rossz kezelésére vezethető vissza, illetve a tudatosság hiányához !

Számtalan olyan esettel találkoztam, amikor szimpla “bio logikával” ténylegesen kikövetkeztethető volt az adott daganatos betegség lelki és pszichés oka, majd aztán értelem szerűen a testi megnyilvánulásai is !

Íme ehhez egy kis magyarázat és szemléltető példa , bővebben pedig itt lehet fejlődni KATT IDE

Én előszeretettel alkalmazom ezt a Dr. Ryke Geerd Hamer által kifejlesztett technikáját betegek diagnosztizálására és nem csak ráknál, minden betegségnél alapvető útmutató lehet egy átlag fejlődni akaró halandó számára is !

De ha már tudjuk a betegségünk okát, és azt kezeltük és megfelelő módon, mert valójában a bennünk lévő esetleges pszichés traumákat vagy lelki szakadásokat, csak is és kizárólag mi fogjuk tudni kezelni, lehet rá térni a test betegségének a kezelésére, vagy legalábbis ezek után érdemes csak.

Melyek járhatnak szervrendszer értékbeli, vagy szervbeli elváltozásokkal is, mint amikor egy hosszútávon fennálló, elfojtott negatív energia, meg-emészthetetlen traumát okoz és az sejt többletképződést indít el az emésztő szervemen, hogy legyen hely emészteni neki.

Talán így érthető, és igen, ilyenkor felgyülemlik méreg, mint a lélekben mint a szellemben és a testben úgy szint és azok is vagy így vagy úgy jelentkeznek majd összecsapnak a hullámok és pár évvel később egy rosszullét vagy egy rutin vizsgálat során meg közlik az emberrel, hogy potenciális halott …

Szóval ha már túlestünk a lelki és szellemi megtisztuláson és szeretnénk a testünket is megtisztítani a felhalmozott többlet legyen az daganat méreganyag vagy bármi, célszerű mosni azt a szerveket szisztematikusan tekintetbe véve alulról felülre indulva, tehát előbb a kijáratot, amit egy férfinak kevésbé kellemes értelem szerűen tisztítani akár hetente havonta, de egy nőnek szerintem egy gyógyszertárban kapható “beöntés” alkalmazása nem lesz nagy feladat egy “kemó” mellékhatásai elviselése mellett …

Mindezek után értelem szerűen a bélrendszer a gyomor, a máj és a vesék tisztítása járatása is ajánlott, ezt lehet igazi nem filteres zöld teával, perui kova földel, salaktalanító teákkal, gyümölcs és zöldséglevekkel fokozni és turbózni.

Mindenféle finomított cukrot ilyenkor célszerű kiiktatni és igazi nem bolti mézzel azt esetlegesen pótolni ! Ajánlott még B17 (Sárgabarackmag) és nagy dózisú C-vitamin (Gyümölcs) rendszeres használata is !

és akkor a végére érve a lényeg, amivel eddigi 5 évem alatt, ebben a témában szerzett tapasztalatom alapján a leginkább hatékonyabbak tartok, a rák, és szerintem minden betegség alapvető kezelésében, az RSO alias “Rick Simpson Olaj” magyarul teljes spektrumú és hatóanyag tartalmú, alkoholos leoldással készülő, leginkább kannabisz indica törzsű virágból készített, tízszeres koncentrátum vagy kivonat ha úgy tetszik olaj vagy paszta.

Azért ez és így konkrétan mert ez kifejezetten ilyen használatra és mondhatni minden eddigi felmerülő betegség esetén érezhető és jegyezhető eredménnyel szolgált !

“Kivételek mindig vannak ! Más különben nem lennének börtönök !” (+irónia)

De a megoldás önmagában és lényegi részét tekintve maga a kannabisz !

Miért is ? És itt most emelnék szintén “Profiktol” (+irónia)

Kannabinoid hatás kiváltja az autofágia által közvetített sejthalált ER-stressz stimulálásával humán glióma sejtekben.

Magyarán a THC öngyilkosságra kényszeríti a rákos sejteket és még sok minden mást is csinál azon kívül, hogy egy olyan enzimet termel tőle az agyunk amitől boldognak érezzük magunkat és a Milka csokitól is tudom ezt érezni és azt is le tudom vezetni egy cikkben, hogy miért de szerintem ez sokkal fontosabb ……

Ha nem hiszed el járj utána :

A kutatás:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19425170

(Amúgy ezen az oldalon fellelhető az elmúlt több mint 10 év kutatási eredményei és esettanulmányai is)

PL: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=cannabis+cancer

Hozzátartozó cikk és forrás itt : KATT IDE

A kannabisz gyógyászat által nyújtott előnyök közé tartozik a hányinger és a hányás csillapítása, az étvágy stimulálása, a kemoterápia és a sugárkezelés okozta gyengeség enyhítése, valamint az ilyen kezelésekre jellemző általános rossz közérzet javítása is.

Tehát a rák kezelésében a kannabisz és a kannabinoidok használhatók a kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásainak csökkentésére, vagy a rák egyes tüneteire, palliatív és tumorellenes kezelésre és lényegében minden általános a gyógyászatban előforduló helyzet során is.

Miután a kannabinoidok, mint most már tudjuk, az endokannabionid rendszerünkön keresztül az egészségünk és annak szabályozásának építő és alkotó elemei.

Nem csupán a növényből készült termékek, vagy készítmények minősége, ami előtérbe helyezendő, hanem a növény alapvető kulturális használatának etalonná tétele, a mindennapi használatba, ami nagy valószínűséggel bedöntené a gyógyszerbizniszt…

Mivel eme növénynek nem csupán 1-2 felhasználási módja és hatóanyaga van hanem komplett történelemé és kifejlődött kultúrája, és különféle betegségtípusoknál sok esetben lehet megoldás a fogyasztás módjának megváltoztatása, gondolok itt arra, hogy volt és van rá példa, amikor egy kannabisz olaj készítmény nem hatott asztma esetében, de a vaporizált virágzat igen…

És éppen ezért ilyen csodálatos ez a fajta gyógyászati módszer, mert annyira sokszínűen alkalmazható, hogy az valójában nem is tűnik kezelésnek, ami már megint szerintem önmagában terápiás, mivel mennyivel élvezetesebb akár egy süti formájában bevennem a gyógyszert, mint szintetikus sajtolt tabletták formájában.

Na ugye !

Tehát a kannabisznak legalább annyira meghatározó szerepe van testünk és egész-ség-ünk visszaállításának érdekében mint a fent felsoroltaknak együttvéve !

A nagy kérdés már bennem csupán az, hogy kinek áll érdekében rajtam kívül az, hogy meggyógyuljak?

SENKINEK !

Remélem sikerül valamivel hozzájárulnom, a témában érintettek életminőségének javulásához…

Végül itt hagyok még egy tartalmas igaz angol videót, amit ha csak azok néznek meg akik azt értik is, szerintem mindenképpen megér egy kávészünetet, a témával kapcsolatosan fejlődés gyanánt !

Sziasztok !

.

Vélemény, hozzászólás?