Kannabisz olaj mentette meg a 3 éves rákos magyar kislány életét, miután a szülei nem vállaltak több kezelést.

Íme egy magyar példája annak, hogyan képes a kananbisz akár fél év alatt, egy teljesen új életet adni egy rákos gyermeknek !

ELŐZMÉNYEK:

“Mona egy éves volt mikor elkezdődtek a bajok. Véres vizelettel indult a mi kálváriák.

2 orvos Németországban rossz diagnózist állított fel, Mona tünetei nem enyhültek az anyai ösztöneim súgtak baj van cselekedni kell,hazavittük Magyarországra.

Pár vizsgálat után megmondták, a vesén egy 10cm nagyságú tumor helyezkedik el.

Rögtön felvettek minket osztályra, mintha a világ szakadt volna a nyakunkba addig gondtalan életünk oda lett és boldogságunkat felváltotta a félelem, kétség.

Monànàl kezdetben az orvosok Wilms tumorra gyanakodtak, el is kezdték kemoterápiával a tumort zsugorítani, de a mi esetünkben nem használt, mert a daganat növekedett a kezelés ellenére is. Ezután megműtötték, kivették a daganatot, ami több mint egy kg volt és el kellett a vesét is tàvolítani.

Monának magas rizikófaktorú fehér sejtes vese szarkómája van, 3.stadiumban. 34 hét kemoterápia és 6 sugárterápiát kaptunk utókezelésnek. Ez idő alatt megcsináltunk 36 db kemoterápiát a 6 sugárkezelést. Még 9 kemoterápia lenne hátra, de Mona szervezete elfáradt, vékonybele megtört és elhalt, ami miatt újra kellett operálni. Most nagyon gyenge, nem tud járni sem.

Nem csak lelkileg kell mindennap megbirkóznunk az előttünk álló feladattal, most már sajnos anyagilag is. Ehhez kérjük a segítséget,hogy Mona betegsége által megnövekedett kiadásokat tudjuk fedezni. Nekünk csak egy vágyunk van,hogy a gyermekünk meggyógyuljon.

Eszter, a kislány édesanyja akit fentiekben és a továbbikban is idézünk, mindezen kínszenvedések után ránk talált, és megkért minket, hogy utolsó lehetőségként próbáljunk meg nekik segíteni abban, hogy Mona hozzá juthasson teljes spektrumú Rick Simpson Olajhoz.

A CSC Hungary nevében tartottunk gyűjtést, és mi magunk is hozzájárultunk a kezelés anyagi fedezésére segítve a családot.

Eszter : (2019.Április 26)

“Sziasztok!Tegnap megkezdtem kislányomnál aki nemsokára 2 éves lesz,daganatos megbetegedés miatt az RSO -t.

Nagyon izgultam,hogy hogy fogja viselni.Jól aludt hála Istennek egyszer felkelt hajnalban enni,majd tovább aludt.

Reggel mosollyal és hatalmas éhséggel ébredt 2 szelet melegszendvicset evett meg💁.Még lenne hátra 3 blokk azaz 9 kemoterápiája,de nem folytatjuk a kezelést tovább.

Most már több hete jelzett a teste,elfáradt a sok kezeléstől “

UPDATE : 2019.Május.8

“Újra jelentkezünk!

Április 25.én kezdtük meg kislányomnál az RSO-t.

Másnap posztoltam a csoportba,hogy az első alkalom után már nagyon megnőtt az étvágya.Ez azóta is így van,hízott 1 kg 15 dkg.

Amikor felkerestem Dávidot,nagyon kétségbe voltunk esve,Mona állapota borzasztó volt akkor került le az intenzívről a sok kemoterápia és sugárkezelés mellékhatása miatt megtört a vékonybele,elzáródott és megcsavarodott.

Meg kellett műteni,20 centimétert vágtak Ki a vékonybélből.

Mona a műtét után,erőtlen,kedvetlen volt,járni se tudott.

Az RSO adagolásának 4. napján elindult újra.A héten csütörtökön lesz 2 hete,hogy kapja.Csak pozitív dolgok szemtanúi vagyunk. “

UPDATE: 2019.Augusztus.2

“Sziasztok! Többen érdeklődtetek màr kislányom állapota felől.

Sok minden történt velünk az elmúlt pàr hónapban,mióta nem posztoltam róla.

Mikor kimondtuk nem csináljuk a kemot tovább tudom azt,hogy akkor jól döntöttünk.

Azóta màr a kanüljèt is kivették ès a 2.szülinapjàt màr enèlkül a “vacak” nèlkül töltötte el.

Húsos pofijú, életvidám kislány, aki mindennap igazi felhőtlen napokat èl meg.

Tegnap voltunk KONTROLLON,teljesen TISZTA.Köszönjük,hogy szurkoltatok/szurkoltok nekünk. Köszönjük RSO.”

És akkor végül, csak hogy kerek legyen a sztori és aktuális is : 2019.Szeptember.13 :

Szerintünk különösebben nincs ezen mit magyarázni 5 éve azon dolgozunk, hogy változtassunk a rendszeren és az emberek megítélésén ami ezt a növényt illeti ez már csak egy sokadik bizonyíték arra, hogy ez nagymértékben képes lenne megváltoztatni a hanyatló egészségügyet és vele reformálni azt.

FONTOS ! Mona nem használt CBD-t, Mona Rick Simpson Olajat (RSO) használt, ami a jelenlegi magyar törvények szerint illegális ! Amiről itt olvashatsz bővebben :

Ha pedig támogatnád törekvéseinket azt megteheted az oldalon a “Támogatás” fülre kattintva.

Vélemény, hozzászólás?