Íme Mona a 3 éves világos-sejtes veserákos kislány, akit a Kannabisz Olaj 6 hónap alatt a halálból hozott vissza !

Korábban már irtunk a magyar kislány, Mona és családja sztorijáról, amiben megpróbáltuk szemléltetni a teljes spektrumú kannabisz olaj (NEM CBD és NEM KENDER OLAJ) hanem az “RSO” azaz Rick Simpson Olaj gyakorlatbeli működését, ebben a cikkünkben viszont megpróbálunk kicsit átfogóbb rá/be – látást az színfalak mögé.

Először is szeretnénk megköszönni Mona szüleinek, hogy hozzájárultak “gyógyulásuk” és megtapasztalásaik közre tételéhez !

Eszter : “Mona egy éves volt, amikor a problémák megjelentek.  Véres vizelettel kezdődött… Mivel két német orvos rosszul diagnosztizálta az állapotát, és Mona tünetei egyre súlyosbodtak, anyai intuícióm azt súgták, hogy valami nagy baj van, és azonnal cselekednünk kell, ezért visszavittük Magyarországra. “

Eszter: “Néhány vizsgálat után az orvosok rájöttek, hogy a veséjén egy 10 cm-es daganat van. 

Azonnal befogadták a klinikára, abban a pillanatban minden darabokra esett, könnyű és békés életünk fejjel lefelé fordult, és félelmet és kétséget éreztünk.


Az orvosok először azt gyanították, hogy Wilms-daganata van, és azonnal megkezdték a kemoterápiát, ami esetünkben nem segített, sőt, a daganat folyamatosan nőtt. 

Ezt követően operálták, és eltávolították a daganatot, amely addigra egy kilogrammnál nagyobb volt, és az egyik vesét is el kellett távolítani.”

Eszter: “Mona magas kockázatú vese-szarkómában szenved, amely a 3. stádiumban van. 34 hetes kemoterápiát és 6 radioterápiát kaptunk. 
A mai napig csak 9 kemoterápiát kell elvégezni, de Mona teste megfáradt, vékonybele eltört, ezért ismét operálni kellett. Jelenleg már járni sem tud.”

(Íme a modern kori orvoslás 2019 -ben, ami egyenlő egy hentesüzemmel, egy kis vegyi laborral keverve …)

Itt jöttünk mi a képbe és kezdték meg Monáék körülbelül 2018 tavaszán az RSO kezelést !

Mivel ehhez egyrészt hatalmas bátorság kell, másrészt még annál hatalmasabb erő, hogy ezen képesek voltak így végigmenni.

Mi ezt az esetet kiemelten kezeltük, azért is mert amikor Mona anyukája ránk talált, nem volt éppen egészen fényes a helyzet, épp lemondták a további kezeléseket, mert már olyan állapotban volt Mona, hogy azon gondolkodtak, hogy Mona nem éli meg a 2 éves kort !

Mona azért is lett kiemelt esetünk, mert kiemelkedően jól reagált az “RSO” kezelésre, ez annyit jelent, hogy összesen 7 grammnyi magas (80%fölötti THC tartalommal) rendelkező növényi extraktumot kapott, paszta formájában napi 1-2 rizsszemnyi adagolással, és mindösszesen fél év alatt, egy fantasztikus, mondhatni “csodás” állapotba került általa.

És hogy mi történt részleteiben, milyen megéléseik voltak ezzel kapcsolatosan az majd elmondja Eszter maga tehát íme Mona anyukája és az ő sztorijuk:

Video Forrása: Negyhusz TV – Youtube : (https://www.youtube.com/watch?v=pGY__Pb7uQA&feature=youtu.be)

És zárásul néhány mostani kép még Monáról

A családnak továbbra is nagy szüksége van segítségre, Monát itt tudjátok segíteni ! : KATT IDE !!!

Minket továbbra is a “patreon” oldalunkon tudtok támogatni és köszönjük a figyelmet és az időt amit ránk szántatok !

Ha szeretnétek több ilyen és hasonló témájú videókat látni, iratkozzatok fel a “NEGYHUSZ TV” Youtube csatornára, hogy ne maradjatok le a többiről sem !

Vélemény, hozzászólás?