Íme hogyan adta vissza a kannabisz olaj, egy 61 éves magyar SM beteg életét !

2017- ben, Mária volt az első “betegtársam” akinek RSO-t adtam reménykedve abban, hogy az elméletet igazolja a gyakorlat, és köszöni szépen azóta ki van cserélve, én pedig soha sem voltam még ennyire biztos magamban !

Immáron 3 évnyi folyamatos kannabisz olaj kezelésről tudunk nyilatkozni amit most meg is tettünk, egy videó formájában.

Ha kell jön velem a bíróságra is, verni az asztalt, ebben már megegyeztünk, mert neki is meg nekem is “tökmind1”, én hülye vagyok, ő meg halott lenne, ha ez nincs szóval lehet minket feljelenteni ! Találkozunk a bíróságon !

Az emberi méltósághoz való jog azt jelenti, hogy van az egyén autonómiájának, önrendelkezésének egy olyan, mindenki más rendelkezése alól kivont magja, amelynél fogva – a klasszikus megfogalmazás szerint – az ember alany marad, s nem válhat eszközzé vagy tárggyá. A méltósághoz való jognak ez a felfogása különbözteti meg az embert a jogi személyektől, amelyek teljesen szabályozás alá vonhatók, nincs »érinthetetlen« lényegük. Emberi méltósága és élete mindenkinek érinthetetlen, aki ember, függetlenül fizikai és szellemi fejlettségétől, illetve állapotától, és attól is, hogy emberi lehetőségéből mennyit valósított meg, és miért annyit. Egyetlen ember élethez való jogáról sem beszélhetünk úgy, hogy ne értenénk bele az élethez és méltósághoz való alanyi jogát. [64/1991. (ÁII. 17.) AB határozat]

Hiszen mint tudjuk a “RSO” Magyarországon még mindig illegális szernek minősül, pedig az utóbbi években számtalan kutatási eredmény látott napvilágot, illetve a WHO-is szorgalmazza az ezzel kapcsolatos jogi lépések megtételét.

Mária egy magyar 61 éves 18 éve Szklerózis Multiplex beteg hölgy, aki elsők között tapasztalta meg a kannabisz olaj jótékony hatásait.

Immáron 3 éve használja az RSO-t és ez idő alatt több mint 17 gyógyszert tett le, és hatalmas változásokon ment keresztül.

“RSO” : A kannabisz kivonat, más néven ” olaj” Rick Simpson által először előállított fajtája egy koncentrált, kifejlett nőivarú növény virágjából, leveléből származó szájon át bevehető készítmény.

Nagy mennyiségű olaj 3-6 hónapos időszak alatti fogyasztása szinte minden betegséget meggyógyít, vagy könnyebben kezelhetővé tesz. Ez azért lehetséges, mert a kannabisz alapvetően az endokannabinoid rendszeren keresztül hat. Ez a rendszer tart fent homeosztázist a test többi részével. A valóság az, hogy a kannabisz elfüstölve is hat a rákra, krónikus fájdalmakra és gyulladásos állapotok ellen.
Ha belegondolsz, ez már eléggé őrületesnek hangzik eddig is, mármint hogy egy növényből keletkező füst gyógyításra képes, sőt mi több, jobban működik, mint sok drága gyógyszer.

Tehát nem CBD-t és nem sima kendermagolajat hanem jelenleg illegális kannabisz kivonatot használ, minden nap pengeélen táncolva az életével és a törvényekkel !

Íme a videó amiben Mária és én beszélgetünk az elmúlt 3 év megtapasztalásairól és az olajról :

Ha tetszett a videó légyszíves ne felejts el feliratkozni a csatornára, és megosztani azt másokkal !

Joe: instagram/kenderjoe

Ha van ötletetek a vagy szeretnétek valamilyen témában videót látni a csatornán, azt jelezzétek a kommentek közt a videó alatt !

Stoner Webshopunk : ITT

Csoport oldalunk : ITT

Vélemény, hozzászólás?