Ilyen volt az idei Cultiva Hanfmesse avagy 2019-ben is kannabisz expón jártunk Bécsben !

Jómagam immáron ötödik alkalommal járok eme rendezvényen, szóval mondhatni kellő önbizalommal, és előzetes ismertetekkel rendelkezve indultam neki az idei Cultiva Kannabisz Kongresszusnak amit idén is a Bécsi “Event Pyramide” , Hotel és Rendezvényközpontban került megrendezésre.

A Cultiva első, 2008-as kezdete óta a platform célja a kender/kannabisz népszerűsítése és annak felhasználása, az ipar és fejlesztése, valamint a sok kapcsolódó társadalmi-politikai kérdés tisztázása.

A fogyasztók és a betegek növekedésével a kannabisz a közúti forgalomban is kérdéssé vált, főleg miután a tavalyi évben jogosítványok ezrei repültek a kongresszusz parkolója és környékén, mivel a rendőrség szervezett razziát tartott az esemény ideje alatt…  

2018-ban a Cultiva Cannabis kongresszuson szakértői és ügyvédek álltak fel, amelynek eredményeként közösen aláírt forgalmi határozatot hoztak. 

Ebben az évben egy szakértői testület ismét találkozott, és egy közlekedési pszichológussal együtt ismét nyilvánvalóvá vált a vezetési képesség objektív értékelésének igénye.

Miközben a kongresszuson szakértők találkoztak, és a vásár látogatói élvezték az eseményt, a vásár előtt valódi vadászat zajlott az autóval érkező látogatóból 

Miután a vezetési képesség objektív értékelésére nincs korlátozás, az önkényesség állhat fenn !

Bárki, aki valaha is használt kannabiszt az elmúlt napokban, pozitív a kábítószer-tesztben, bár jelenleg nincs beállva. 

Az érintettek beszámolói megdöbbentőek. 

A kiállítóknak, a látogatóknak és az alkalmazottaknak, vizeletet kellett adniuk a járókelők előtt lévő parkolóban még a nőknek is nyilvánosan ki kellett tenniük magukat…. 

Ezen tortúráknak magam is részese lehettem tavalyi évben mikor is egy havi osztrák fizetéssel és 3 hónapra a jogsimmal lettem rövidebb 1 joint miatt ! Ausztriában nem geciznek !!! Szívni ugyan lehet, de vezetni NEM !!!

A fájdalomban szenvedő betegnél, aki nemrégiben végezték el a csigolyaközi csigolyák műtétét, olyan teszteket kellett elvégezniük, amelyek számára nem voltak kivitelezhetők, például az egyik lábán állni stb… 

Órákig tartották a cukorbetegség miatti rosszullétben lévő beteg embert bizonyítékai ellenére és még sorolhatnánk a méltatlanabbnál, méltatlanabb helyzeteket mikor bizony nagyon komoly személyiségi jogok sérülnek

. Az ilyen cselekedetek listáját hosszú ideig lehetne folytatni.

A Cultiva célja annál is inkább a közúti objektív szabályozás és eleve a kannabisz tejles egészének objektív kezelése. 

Az esemény célpont lett, és sok látogató önkényes áldozattá vált ezáltal, de a Cultiva kendervásár és kongresszus szintén hozzájárulhat a párbeszédhez ami éppen ahhoz kell, hogy ezekre a problémákra ésszerű megoldás születhessen. A demokrácia és az emberiség értékeivel szemben a fogyasztók és a betegek ellen elkövetett cselekedet nem hozza létre a közlekedéspolitikai reformokat !

Az következő esemény linkje : https://www.facebook.com/CultivaHanfmesse/

És a hivatalos oldal : https://www.cultiva.at

Reméljük a folyamatos piaci fejlődés mellett, képes lesz a bürokrácia is találni egy olyan ritmust ami képes lesz felvenni a kannabisz ipar folyamatosan bővülő és erősödő hullámát, legalábbis az elmúlt 5 év tapasztalataiból leszűrve a következtetéseket, még mindig azt gondolom, hogy a következő 10 év egyik legnagyobb hanem a legnagyobb piaca ez ami még csak most kezd beérni !

Ha van ötletetek ezzel kapcsolatban vagy a következővel, avagy szeretnétek valamilyen témában videót látni a csatornán, azt jelezzétek a kommentek közt !

Joe: https://www.instagram/kenderjoe

Stoner Webshopunk : https://www.negyhusz.hu

Csoport oldalunk : https://www.hazebook.org

Hivatalos oldalunk : https://cschungary.hu

Vélemény, hozzászólás?