Gyönyörű virágok mindenhol vannak, de ezek a kannabisz fajok biztos neked is elnyerik a tetszésed !

A kecses virágok és a pasztellszínek, melyek a virágládából, dézsából lecsüngenek, nyugalmas összhatást keltenek. Nem bánjuk, hogy az elnyíló rózsák szirmai a földre hullnak, sőt csodásnak tartjuk. Akkor biztosan a romantikus hangulatot kedvelőkhöz tartozunk, akiknek a virágtenger tetszik leginkább.

Lassan – az ősz közeledtével – eljön az az idő, hogy nosztalgiával gondolunk a nyári színes virágkavalkádra. Érdemes előre gondolkozunk azon, hogy jövőre milyen virágokat telepítsünk. A színek ugyanis elemi erővel hatnak ránk és jó, ha a nekünk megfelelő virág mellé tesszük le a voksot.

Ebben a cikkünkben szeretnénk megmutatni, hogy eme növény is képes megfogni akár a nők de akár a férfiak szívét is egyben, hiszen a természet sok esetben alkot olyat, ami mellett halandó ember képtelen nem megállni és megcsodálni azt.

Tehát összeválogattunk, néhány kifejezetten szép példányt a sorból, hogy ezzel némileg eloszlassuk a sztereotípiákat a kannabisz küllemét illetően, íme :

A Red Poison lila visszafogott és nosztalgikus megjelenésű kannabisz fajtával kezdenénk ezt a cikkünket, ami a Green Poison és a Pakisztáni Kush keresztezéséből létrejött lila gyönyörűség, egy közepes THC-tartalmú automatikus virágzású törzs. Könnyen növekszik, és nagyon egzotikusnak tűnik

Amint elkezdődik a virágzás a virágok és a levelek piros és lila színeket vesznek fel, , és kb. 120-150 cm-es magasságig nő.

A növények erős fő szárat és hosszú, rugalmas oldalágakat fejlesztenek ki. Ez a törzs vastag, sűrű rügyeket hoz, erős aromás gyantával.

Az íze és aromája nagyon kellemes és intenzív. Édes és gyümölcsös, enyhe Skunk- os beütéssel.

Következő hölgyeményünk nem más mint, a : A Blueberry Cheesecake ami közepes méretű virágokkal rendelkezik, amelyek kör alakúak és lapátszerűek, amikor teljesen kiszárad. A rügyek és a levélzet sűrű indica struktúrában növekedve, kissé narancssárga pöttyökkel élénk zöldnek tűnnek. Bizonyos fenotípusok kék és lilás fekete színárnyalatúak. 

Ezek az utóbbi színek akkor keletkeznek, amikor az antocianinok nevezett pigmenteket hideg hőmérsékleten keverik a termesztési folyamatban; ez a színes átalakulás hasonló ahhoz a mechanizmushoz, amellyel a kimerült klorofill szintek ősszel változásra bírják a természet színeit. 

A dús Trichomákkal borított rügyek, így ragadós textúrájúak és nedvesen fényesek. 

A fekete áfonya gyümölcsös illata – amely társult a Skunk jelenlétével és keveredik az angol sajtos “Cheese” növény genetikájából fakadóan. A Blueberry Cheesecake egyidejűleg gyümölcsös és savanyú illatú, citrusfélékkel rendelkezik. A “vattaszáj” és “vörös szem” effektus garantált !

A Peach Purée : az egyik olyan törzs, amit napokig tudnék bámulni és elemezni, mert egész egyszerűen olyan mint egy színkavalkád, és egészen úgy hangzik, mint a három Michelin-csillagos ételhez illő név.

A magas CBD-tartalmán kívül ez a törzs mindkét szülőjének vonásait birtokolja. A “Barack Lekvár” a Sweet Diesel és a California Orange keresztezéséből létrejött igazán csodálatos teremtmény.

Ez a sativa törzs viszonylag magas, és szilárd virágokat eredményez. Ezt a gyönyörű kannabisz-törzset a G13 Labs fejlesztette ki, egyébként.

Ezt a törzset többnyire terápiás célokra termesztik a magas CBD és alacsony THC tartalma miatt . A finom agyi “high” mellett alacsony testi hatásfokának köszönhetően funkcionális és produktív körülményt nyújt a fogyasztó számára.

A citrus és az őszibarack illatai és ízei örvénylik a szájban, miközben a nyálunk összefolyik a szánkban. Ez a törzs könnyen felhasználható kulináris célokra is.

 A Dark Devil : a Big Devil XL és egy ismeretlen Ruderalis növény keresztezése. 

Virágai közepes méretűek, a rügyek maguk is erős illatúak. Ez egy autoflower verzió, így nem túlságosan nagyra nőnek, de ami biztos hogy rendkívül szépek.

A levelek alapjában véve fekete és sötétzöldes, de néha világos zöld körvonalat is adnak.

A rügyek sötétzöldtől a lila és feketéig szinte minden árnyalatban terjednek, és nagy kontrasztot biztosítanak a levelekhez, amelyek ezáltal sokkal inkább árnyalatban vannak.

Ennek a törzsnek a bíbor jellegzetessége a Pakisztáni Hindu Kush-i őseitől jegyezhető, miáltal viszonylag gyorsabb virágzási időszak mellett édes aromákat és lila színeket hoz.

Ha egy tipikus magyar beszélgetés alkalmával előkerül a “kannabisz” szó azonnal, mindenkinek vagy a “lebegés” vagy a bűzölgő, jellemző külsejű növény, vagy annak termése, illetve a rendőrség meg az elterelő jut az eszébe.

De ettől függetlenül a valóság az, hogy sok esetben ez a növény sokkal szebb és ízletesebb, kívánatosabb eredményt képes produkálni, mint sok más kifejezetten szép virág amit kifejezetten csak a szépségükért termelnek ami egészen úgy hangzik mint egy Thaiföldi szülőotthon ….

Vélemény, hozzászólás?