Facebook: Cannabis Social Club Hungary megkapta a korlátozásokat ! Csak nem tudjuk miért ?!

A Mai nap arra ébredtünk ismét, hogy a Cannabis Social Club Hungary Facebook oldalát a platform lekorlátozta, mindenféle magyarázat vagy ok nélkül.

Általában ha a platform tilt, vagy korlátozza a tevékenységet, annak okai vannak, de esetünkben mint már elég sokadszorra az utóbbi időszakban, minden ok, kép, videó, vagy bizonyíték nélkül, önkényesen jár el a facebook.

Kicsit furcsa, hogy a tegnapi nap pont egy olyan cikket osztottunk meg ahol ehhez köthető témáról van szó…

Minden esetre szánalmasnak, és mindenképpen lustának tartjuk továbbra is a világ legnagyobb közösségi oldalának üzemeltetőit !

És ezúton szeretnénk értesíteni őket, hogy a sérelmeinket és az eseteinket összevetve fogjuk őket kísérni a bíróságra ha ezt folytatják !

Természetesen a Facebook-nak nincs élő ügyfél-szolgálata vagy bármilyen élő elérhetősége ezért ha tudja bárki is, hogyan és miképpen lehet bíróságra menni a Facebook üzemeltetőivel kérjük jelezze azt számunkra köszönjük !

A Facebook többszörösen átgázol beteg emberek jogain, nem beszélve arról, hogy tudatosan üzleti érdekek mentén képes “lehallgatni” és információt gyűjteni a felhasználóiról, majd az eladni marketing és társadalmi manipulációs célokra ami már önmagában eléggé undorító, pláne még ha megmondja az utolsó szóig mit oszthatsz meg.

Vélemény, hozzászólás?