Cannabis Social Club Hungary

Cannabis Social Club Association Of Hungary (CSC Hungary) Alapítva: 2014. december 31.
Az oldal a Kender témával kapcsolatos híreket, érdekességeket tesz közzé ! Minden tartalom elsődlegesen ismeretterjesztő és szórakoztató céllal készül.

Fő céljaink és alapelveink:

A betegek legális gyógyászati kannabisz-lehetőségeinek finanszírozása.
Segítségnyújtás a betegek és orvosaik számára az alternatív kannabisz alapú termékek igénylésében és felírásában.
Képzés biztosítása a kannabiszról az egészségügyi intézmények számára illetve a betegek és civilek számára.
Az kannabisszal kapcsolatos tudás és a civil fogyasztók elismert központjává válni.
Az olyan törvényekben és/vagy jogszabályokban bekövetkező változások előmozdítás

A CSC felhívja olvasói figyelmét arra, hogy az életképes kendermaggal való kereskedés, azok értékesítése, birtoklása, szállítása illegálisnak minősül több országban, így Magyarországon is.
Minden tartalom elsődlegesen ismeretterjesztő és szórakoztató céllal készül. Nem kívánunk segítséget nyújtani ahhoz, hogy bárki a hatályos jogszabályok ellenében cselekedjen. 
senkit nem törekszik rábírni a kiadványban megjelenő termékek illegális használatára. 

A CSC nem vállal felelősséget a lap értékesített felületein megjelenő állításokért. A szerkesztőségi cikkben megjelenő minden vélemény a szerzőtől származik, mely nem minden esetben azonos a kiadó álláspontjával. Időnként nem lehetséges a szerzői jog tulajdonosát azonosítani, vagy vele kapcsolatba lépni, ezért igazolt tulajdonjogi igény előterjesztése esetén a kiadványban megjelentekért utólag is vállaljuk meghatározott honorárium kifizetését. 
Minden szövegről és képről azt vélelmezzük, hogy megjelentetés céljából küldték, mindaddig, míg ezzel ellentétes nyilatkozatot nem kapunk. A kiadvány akár részben, akár egészben történő sokszorosításához a kiadó írásbeli hozzájárulása szükséges, akkor is, ha a sokszorosítás célja nem profitszerzés. Minden jog fenntartva!

info@cschungary.org